Skvelá reprezentácia Bardejova na strednom Slovensku

34x
19. Január 2016

Bardejovčania vycestovali a priniesli cenné kovy

BJ ahojbardejov.sk (2).JPG

Darilo sa aj chlapcom z Bardejova

 

V sobotu ráno sa 13 členov klubu FoosForLife vydalo na stredné Slovensko reprezentovať Bardejov na prestížny jednodňový turnaj - Majstrovstvá krajov. Ako to v Banskobystrickom kraji býva zvykom, toto víkendové zápasenie sa konalo v breznianskom podniku Dart Club, ktorý by sa dal nazvať stredoslovenskou stolno-futbalovou svätyňou.

Najskúsenejším hráčmi a zároveň kormidelníkmi bardejovskej výpravy boli tréneri Luan Dinh Dang, Marek Minár, Tomáš Klobušník a Ivan Dupej. Výpravu dopĺňal vynikajúci Lukáš Oravčík a v neposlednom rade, viac než nádejné, juniorské talenty Gerhard Gerčák, Kristián Kozák, Tomáš Kijak, Kevin Šuťak, Miroslav Ferenc, Martin Onipko, Šimon Mihaľ a Daniel Mačejovský.

12552502_520555878123135_3562895593054226968_n.jpgNa programe boli dve hlavné disciplíny - otvorené dvojice a otvorení jednotlivci a tiež vedľajšia, no veľmi dôležitá disciplína hlavne pre začínajúcich hráčov - amatérske dvojice. Zo všetkých disciplín si hráči FoosForLife vzali cenné skalpy a z hlavných disciplín dokonca tie najcennejšie. Luan Dinh Dang spolu so skúseným hráčom z Prešova Rastislavom Trnkom si vybojovali zlato na otvorených dvojiciach a bronz padol do rúk Marekovi Minárovi a Lukášovi Oravčíkovi.

Otvorených jednotlivcov suverénne ovládol košický odchovanec Tomáš Klobušník, ktorý si bez väčších problémov vybojoval prvé miesto a tým si potvrdil svoju dominanciu v tejto disciplíne. V amatérskych dvojiciach sa darilo juniorskej dvojici Šimon Mihaľ a Daniel Mačejovský, ktorí vo finále síce ťahali za kratší koniec, no domov si odniesli cenné striebro.

Na záver v mene FoosForLife chceme hlavne poukázať na našich odvážnych juniorov, pre ktorých to bol prvý veľký turnaj, na ktorom mohli ukázať svoje zručnosti dosiahnuté tvrdou prácou v našom tréningovom centre. Výsledky jasne hovoria o tom, že sa táto práca vyplatila, nakoľko dvaja z nich si vybojovali vynikajúce druhé miesto v amatérskych dvojiciach.

Ani výkony ostatných juniorov neostali nepovšimnuté a bolo na nich počuť chválu od mnohých hráčov z celého Slovenska. Na našich juniorov sme právom hrdí a sme radi, že takto svedomito reprezentujú súčasne svoj klub aj mesto.

(17:55, M. Minár)

 

 

Hráčom stolného futbalu pribudlo nové tréningové centrum

http://ahoj.tv/clanok/hracom_stolneho_futbalu_pribudlo_nove_treningove_centrum.html 

12366319_1106819546027096_6842759724891510124_n.jpg

 

 

 

Aktuálne denné menu nájdete na webe:

http://ahoj.tv/page/287/denne_menu 

864
Diskusia
Pridať komentár